Δρ Ευγενία Ε. Κοντοπούλου

Η Οδοντίατρος Ευγενία Κοντοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Χειρουργός Οδοντίατρος, απόφοιτος του Οδοντιατρικού Τμήματος της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

 

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, το 2013, εργάστηκε ως εκπαιδευόμενη οδοντίατρος στο Οδοντοθεραπευτικό & Ενδοδοντολογικό Τμήμα του Οδοντιατρικού Τομέα του 251 Γενικού Νοσοκομείου της Αεροπορίας, ενώ παράλληλα εργάστηκε ως συνεργάτης οδοντίατρος σε ιδιωτικά ιατρεία της Αττικής.

 

Το 2017 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της Ενδοδοντίας στο University of Manchester απ’ όπου και έλαβε τον τίτλο του Master of Science in Endodontics, με έπαινο. Kατόπιν, και μετά το πέρας των μεταπτυχιακών της σπουδών, συνέχισε να εργάζεται ως εξειδικευμένη συνεργάτης σε Πολυκλινικές στην περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου (Αγγλία και Σκωτία), με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αντιμετώπιση σύνθετων περιστατικών Ενδοδοντίας.

 

Από τον Ιανουάριο του 2020 διατηρεί το ιδιωτικό της ιατρείο, Smile Stories Dental Practice, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, έχοντας ως πρωταρχικό της στόχο την ανώδυνη παροχή υπηρεσιών σε ένα φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον, κάνοντας χρήση σύγχρονων επιστημονικών μέσων.

Η Δρ Ευγενία Κοντοπούλου είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, του Οδοντιατρικού Συλλόγου του Ηνωμένου Βασιλείου (GDC) και της Βρετανικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (BDA).